O nama

Brands & Trends je Fashion, Sport  i Home webshop za cijelu obitelj koji obuhvaća više od 60 modnih, sportskih i kućanskih brendova.  
Doživite potpuno online shopping iskustvo uz stilske savjete, aktualne promocije i svakodnevne trendi inspiracije.


•    Više od 60 omiljenih domaćih i svjetski poznatih brandova
•    Preko 160 prodajnih mjesta
•    Svakodnevni stilski savjeti i trendi inspiracije
•    Ekskluzivni popusti uz Brands & Trends program nagrađivanja
•    Sigurna kupovina i brza dostava

Priča o Tekstilprometu


Osnovan 1949. godine, Tekstilpromet je započeo svoj put prema uspjehu kao poduzeće za distribuciju tekstila i odjeće na veliko. Danas predstavljamo vodeću tvrtku u trgovini i distribuciji odjeće, kućanskog tekstila, tekstilnog repromaterijala i pribora. 
Struktura Tekstilprometa dijeli se na veleprodaju, maloprodaju i proizvodnju. S veleprodajnim centrima u Zagrebu i Splitu predstavljamo vodećeg veletrgovca u zemlji i regiji, koji je u mogućnosti u svakom trenutku udovoljiti svakom zahtjevu kupca – i kvalitetom proizvoda i usluge te količinom i pravodobnošću ponude. Širenje i razvoj vlastite maloprodajne mreže u posljednjih su nekoliko godina bili imperativ vodećih ljudi Tekstilprometa kako bi kupcima pružili najbolji izbor. 
Prema vašim željama širimo i oblikujemo ponudu te se svakim danom prilagođavamo i poboljšavamo jer vjerujemo da zaslužujete najbolje. Kako bi vam približili našu bogatu ponudu, cjelokupno shopping iskustvo iz preko 160 maloprodajnih prodavaonica objedinili smo na digitalnoj platformi Brands & Trends. 


Prodajna mreža


S više od 160 prodajnih mjesta Tekstilpromet vam omogućava jedinstveno shopping iskustvo u svim dijelovima Hrvatske. Neke od naših najistaknutijih prodavaonica su: Gerry Weber, Betty Barclay, camel active, Skiny, Centra, Moderato, Galeb, Top Sport, Imperial, Naš dom, Svijet tkanine i ostali.


Brands & Trends webshop za cijelu obitelj


U Brands & Trends webshopu pronađite 60 omiljenih domaćih i svjetski poznatih Fashion, Sport i Home brendova. Vaš stil i dalje podržavamo udobnim i trendi komadima izvrsnim omjerom cijene i kvalitete. Iz bogatog asortimana odjeće, obuće, donjeg rublja, modnih dodataka, sportske opreme, kućanskog tekstila i metraže pronađite nešto za sebe, članove obitelji ili uređenje doma.
Čekaju vas stilski savjeti, aktualne promocije i svakodnevne trendi inspiracije. Za ekskluzivne pogodnosti, rođendanske popuste te uvijek nova iznenađenja za povoljniju kupovinu pridružite se našem Brands & Trends programu nagrađivanja.


Brands & Trends program nagrađivanja


Skupljanjem bodova ostvarujete pogodnosti i u svim fizičkim prodavaonicama Tekstilpromet grupacije: CENTRA, Moderato, camel active, SKINY, Naf Naf, Luisa Spagnoli, Gerry Weber, Betty Barclay, Galeb, Imperial, Triumph, Top Sport, Fynch-Hatton, Tosca Blu, Naš dom i Svijet tkanine. Program nagrađivanja uskoro će biti dostupan i na webshopu.


Vizija i misija


Vizija naše tvrtke je biti i ostati najbolji i najveći trgovac i distributer tekstilnim proizvodima u regiji, na zadovoljstvo poslovnih partnera i potrošača, dioničara i zaposlenika. Iako je naša djelatnost veleprodaja i maloprodaja tekstila, naša misija prerasta okvire trgovine – naša misija je postati tvrtka koja će pouzdanom kvalitetom proizvoda i usluge ispuniti i čak premašiti potrebe i očekivanja kupaca i potrošača.
Vjerujemo da uspjeh nastaje kada se na jednom mjestu nađu ambicija, znanje, tradicija i spoznaja da kupac uvijek zaslužuje najbolje.